пятница, 11 июля 2014 г.

Pasen paasei steigerhout

Pasen paasei steigerhout
  • https://nl.pinterest.com/pin/405535141415994889/

  • Hoi Marjan2208, ik ben op zoek naar een bouwtekening van zo'n prachtig paasei ,mijn kleinkinderen willen er 1 voor op hun kamer, dus is super leuk maar die bouwtekening he. kun jij mij daar aan helpen. gr. Carla

  • waar kan ik die houten letters vinden/kopen ???

  • Als bouwpakket te bestellen bij welke. Je maakt dit decoratieve paasei eenvoudig zelf van nieuw steigerhout, en werkt hem af zoals jij het wilt. Klik op "naar de bron".


Meer reacties laden


sterkte kaartje

Plastic eieren geverfd waren geel, lichtblauw. heb ze geverfd met decoverf sugar van de action. bewerkt met servetten. Heb de onderkant van een eierdoos geschilderd in zacht rose.. veertjes erin, eieren er boven op leggen en kijk mooi voor op de paas tafel.

doodles vakantie

Welke.nl is de grootste en meest actieve website gericht op de leuke en creatieve kant van het leven. Leuk wonen, lekker eten, creatieve hobbies en mode trends; verzamel de meest inspirerende ideeën en deel ze met de rest van Nederland (en België).


Meer over Welke.nl


Pictollage is Welke.nl's eigen image recognition technologie die, geheel automatisch, producten, kleuren en objecten selecteert in de stijl van een foto op Welke.nl. Zodat je die leuke ideeën op Welke.nl nu ook eenvoudig kunt kopen, downloaden of maken.


Meer over Pictollage


Original article and pictures take www.welke.nl site

Комментариев нет:

Отправить комментарий